iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.6 10

Het iQ Makelaars beleid met het oog op het Corona-virus

1 min. lezen

Terug

Omdat woonruimte een primaire behoefte is zullen onze makelaars zo optimaal mogelijk voor u actief blijven tijdens de Corona-perikelen

Algemeenheid afspraken:

In persoonlijk contact hanteren wij een afstand van minimaal 1,5 meter. Ook begroeten wij u graag op een andere manier dan met het geven van een hand. Verder worden de voorzorgsmaatregelen zoals geadviseerd door het RIVM gehanteerd:

https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

Enkel medewerkers van iQ Makelaars die zich 100% voelen zullen werkzaam zijn conform het advies van de RIVM. Indien u zichzelf niet 100% voelt willen wij u vragen om nu geen afspraak in te plannen waar u fysiek bij aanwezig bent. Telefonisch of per e-mail staan wij u uiteraard graag te woord.

Een woning verkopen

Om uw planning geen vertraging op te laten leveren blijven wij actief in advies omtrent waardebepalingen en verkoop zodat wij en u de nodige voorbereidingen kunnen treffen in het verkooptraject. 

Overweegt u uw woning te verkopen, dan komt een makelaar nog steeds bij u langs. Wij zullen immers de woning moeten zien om u een goed advies te kunnen geven. Wij kunnen een persoonlijk gesprek voeren en toch de benodigde afstand bewaren.

Bezichtigingen

Bezichtigingen doen wij met zo min mogelijk personen tegelijkertijd, liefst enkel de mogelijke kopers.

Indien u zich enigszins grieperig voelt vragen wij u om een fysieke bezichtiging af te zeggen.

Indien u wenst worden er ook video bezichtigingen gefaciliteerd middels Facetime, WhatsApp of Skype. U kunt erop vertrouwen dat de aanwezige iQ Makelaars medewerker u volledig en oprecht informeert over de “look & feel” van de woning.

Geplande leveringen

De afspraken bij de notaris zullen volgens de actuele situatie gewoon plaatsvinden. We verwachten hier geen wijzigingen in, anders zullen wij u berichten.

Publicatiedatum 22/04/2020

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool