iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.6 10

Taxatie Ommen

iQ Makelaars Vechtdal kan een gevalideerde taxatie uitvoeren voor jouw woning in Ommen. Alle geldverstrekkende instellingen eisen dat een taxatie uitgevoerd wordt door een gecertificeerde taxateur. Onze makelaars dragen de titel Register Makelaar en Register Taxateur (RM-RT), en zijn dus niet alleen gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van huizen, maar ook in het uitvoeren van taxaties. Bovendien weten wij alles van de lokale woningmarkt in Vechtdal, waardoor we bij iQ Makelaars Vechtdal een professionele en accurate taxatie in Ommen en omgeving garanderen.

 Neem gerust contact op

Taxatie Ommen

iQ Makelaars Vechtdal helpt je met:

 • Een (nieuwe) woning aankopen
 • Een hypotheek of (opstal)verzekering af- of oversluiten
 • Jouw hypotheek verhogen voor een verbouwing
 • Jouw renteopslag van de hypotheek verlagen
 • De waarde van de woning vastleggen tijdens een scheiding
 • De waarde van de woning vastleggen na een overlijden
 • Bezwaar aantekenen tegen de door de gemeente vastgestelde WOZ-waarde van jouw woning
 • Een taxatierapport voor jouw hypotheek ontvangen

Tarieven taxatie Vechtdal

Voor een gevalideerd taxatierapport betaal je bij ons een concurrerend tarief. Indien je een aanvraag doet kunnen wij je informeren.

Vermeld in de aanvraag:

 • De waarde van de woning
 • Is er sprake van een verbouwing
 • Is de woning een appartement
 • Is de woning in verhuurde staat.

Onze tarieven zijn inclusief btw, NWWI- en kadastrale kosten.

Tarieven taxatie

Taxateur Ommen

Taxatie of waardebepaling, wat is het verschil?

Wanneer je van plan bent om jouw huis te verkopen is de waarde van de woning uiteraard een van de eerste dingen die je wilt weten. Hiervoor is een waardebepaling zeer geschikt. iQ Makelaars Vechtdal komt gratis en vrijblijvend langs om kennis te maken en gegevens van de woning vast te leggen. Vervolgens voeren wij een uitgebreid marktonderzoek uit, waarmee we op betrouwbare en onderbouwde manier de concurrentiepositie en de waarde van de woning bepalen.

Let op: een waardebepaling is géén taxatie. Een woningtaxatie in Ommen is namelijk een stuk uitgebreider, en het taxatierapport vormt een officieel en bindend document voor de bank, verzekeraar en Belastingdienst. Bij een hypotheekaanvraag kan een waardebepaling dus niet gebruikt worden, maar een taxatie wel.

Vraag een gratis waardebepaling aan

Vraag een taxatie aan

Taxatie aanvragen

De taxateurs van iQ Makelaars Vechtdal

Alle makelaars bij iQ Makelaars staan ingeschreven in het makelaarsregister SCVM en het Nederlands Register voor Taxateurs (NRVT), en zijn daarnaast aangesloten bij de brancheorganisatie VBO. Als taxateurs hebben wij veel kennis van de lokale woningmarkt in Vechtdal. Dit is van essentieel belang om de waarde van jouw woning goed te kunnen taxeren. Bovendien zijn alle taxateurs van iQ Makelaars door het NWWI erkend. Zo kunnen we verschillende soorten gevalideerde woningtaxaties uitvoeren die door de Belastingdienst, banken en verzekeraars worden geaccepteerd.

NWWI    VBO makelaar Ommen    Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Makelaar ommen

Vraag nu een taxatie aan

iQ Makelaars neemt zo spoedig mogelijk contact met je op en helpt je met een taxatie.

 

Mijn gegevens

Gewenste datum voor afspraak

Betreft de woning