iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.6 10

Gratis waardebepaling woning

Wat is jouw woning waard? Kom erachter met onze waardebepaling!

 Ben je benieuwd naar de waarde van jouw huis of appartement? En wil je weten hoe lang het gaat duren voordat hij verkocht wordt? iQ Makelaars Vechtdal helpt je graag. Met onze vrijblijvende waardebepaling bieden wij jou eerlijk en realistisch advies over de waarde van jouw woning. En dat altijd binnen 48 uur! 

Tijdens een waardebepaling komt een van onze makelaars langs om de maten van jouw woning op te nemen en bijzonderheden te bespreken. Daarnaast doen wij onderzoek via Kadaster en Calcasa, en ook kijken we naar vergelijkbare te koop-staande en recentelijk verkochte woningen. Hiermee vergelijkt de kandidaat-koper uiteraard ook! Zo geeft iQ Makelaars Vechtdal je altijd een eerlijke en reële waardebepaling voor jouw woning: een goede eerste stap in het verkooptraject van jouw huis!

Neem gerust contact op

 

Waardebepaling Ommen

De waardebepaling bestaat uit 5 onderdelen:

  • Kenmerken en bijzonderheden van de woning
  • Welke vergelijkbare woningen staan er nu te koop?
  • Welke woningen zijn er recent verkocht en nog zichtbaar online?
  • Onderzoek via Kadaster
  • Calcasa-rapportage

Waardebepaling mede door Calcasa

iQ Makelaars Vechtdal gebruikt bij de waardebepaling ook de berekeningen van Calcasa. Calcasa is een onafhankelijk technologiebedrijf dat specialiseert in het automatisch berekenen van woningwaardes. Calcasa heeft een eigen Automated Valuation Model ontwikkeld voor deze waardebepaling, op basis van landelijke data en statistieken. Dit systeem wordt internationaal erkend door toezichthouders, accountants, ratingbureaus, opdrachtgevers en de taxatiebranche voor zijn nauwkeurigheid en betrouwbaarheid.  

No Cure No Pay: altijd eerlijk advies!

Doordat we bij iQ Makelaars op basis van No Cure No Pay werken, krijg je bij ons altijd eerlijk en vrijblijvend advies over de waarde van jouw woning. In tegenstelling tot veel andere makelaars rekenen wij geen opstart- of intrekkingskosten, waardoor ook wij gebaat zijn bij een reële vraagprijs. Bovendien beginnen we pas aan een opdracht zodra we zeker weten dat we ook zullen slagen. Daarom kies je voor iQ Makelaars Vechtdal!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact op

Vul onderstaand formulier in om jouw gratis waardebepaling te ontvangen!

Op basis van onder andere onze marktkennis, de woningkenmerken en de gewenste verkooptermijn komen wij binnen 48 uur tot een uiteindelijke waardebepaling. 

Vraag een waardebepaling aan

Object gegevens

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool