Werkwijze iQ Makelaars Vechtdal

Wij helpen je met het kopen en verkopen van je huis

Je bent van plan een woning te gaan kopen of verkopen in of rondom Ommen. Hier komt natuurlijk veel bij kijken. De professionals van iQ Makelaars Vechtdal kunnen je hierbij adviseren en ondersteunen. Wij vertellen je graag meer over onze unieke werkwijze. Bij onze werkwijze staan 5 zekerheden centraal. 

Neem gerust contact op

Makelaar Ommen

Zekerheid 1: De beste verkoopprijs voor jouw woning

Wij werken op basis van No Cure No Pay. Dat betekent dat je pas betaalt als de woning daadwerkelijk is verkocht. Om die reden zijn wij ook gebaat bij de beste verkoopprijs. Ook door onze lokale marktkennis weten wij wat soortgelijke huizen hanteren als verkoopprijs. iQ Makelaars Vechtdal weet dus wat de beste prijs is voor jouw woning. Wij halen alles uit de kast voor de beste verkoopprijs van jouw woning!

Makelaar Ommen

Een makelaar met landelijke slagkracht

iQ Makelaars Vechtdal is onderdeel van de landelijke organisatie iQ Makelaars. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee, zoals de beschikking over kwalitatief hoge juridische ondersteuning vanuit het hoofdkantoor. Terwijl onze makelaars juist beschikken over lokale marktkennis. Een goede aanvulling dus!

Neem vrijblijvend contact op

Zekerheid 2: Beste aandacht voor je huis, online & offline

Bij iQ Makelaars Vechtdal maken wij gebruik van moderne marketing voor jouw huis. Dit wil zeggen dat jouw huis van ons altijd de beste aandacht krijgt! Zo krijg je een prominente plaatsing op Funda, wordt je woning geplaatst op verschillende websites (Pararius, Funda, Jaap, Huislijn, LuxuryHomes etc.). Ook kunnen wij voor jouw woning verschillende campagnes draaien, denk bijvoorbeeld aan Google en Facebook. Naast online marketing, bieden we uiteraard ook offline marketing. Denk bijvoorbeeld aan een custom made brochure voor je huis. Maar ook goed opvallende fysieke te koop borden voor in je tuin en/of aan het raam.
 

Onze makelaarstarieven

Meer weten over onze makelaarstarieven en het kostenplaatje voor de verkoop of aankoop van uw woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op óf vraag direct een gratis waardebepaling aan.

Contact met onze makelaars  Gratis waardebepaling binnen 48 uur

Zekerheid 3: Meeste flexibiliteit, oa in bezichtigingen

Bij iQ Makelaars hebben wij flexibele werktijden: geen 9 tot 5 mentaliteit, maar juist ook bereikbaar en beschikbaar in de avonduren en op zaterdag. Wij pakken elk moment aan om jouw woning te kunnen verkopen. Is er interesse om jouw woning te bezichtigen? Dan proberen wij diezelfde dag of de dag erna nog tijd vrij te maken voor een bezichtiging.

Zekerheid 4: Fanatiek en enthousiaste makelaarsteam

Bij iQ Makelaars Vechtdal hebben wij een fanatiek en enthousiast team voor je klaar staan. Vakkundigheid en deskundigheid dat gebruikt wordt voor het beste resultaat voor jou. Jij staat namelijk centraal bij iQ Makelaars Vechtdal. Je wordt begeleidt van begin tot eind, onze makelaars zorgen ervoor dat jij je thuis voelt bij iQ Makelaars. We halen voor jou alles uit de kast. Geen uitdaging te groot!

Zekerheid 5: 100% klanttevredenheid

Bij iQ Makelaars sta jij centraal. Wij willen daarom ook niks anders als dat jij een goede ervaring hebt met iQ Makelaars Almelo. Door onze persoonlijke aanpak willen wij dat jij je thuis voelt. De persoonlijke aanpak in combinatie met het leveren van kwaliteit, zorgen voor een goed resultaat. Wij willen √°ltijd net een stapje extra voor je doen, onze 9+ mentaliteit. Dit is een absoluut verschil met klassieke makelaarskantoren. En dit merk jij!