iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.6 10

Werkwijze iQ Makelaars Vechtdal

Altijd de beste begeleiding bij koop of verkoop!

Bij iQ Makelaars Vechtdal doen we er alles aan om het beste resultaat te behalen voor al onze klanten. Ben jij van plan een huis te kopen of verkopen in of rondom Ommen, Hardenberg of Dalfsen, en ben je benieuwd hoe iQ Makelaars je hierbij kan helpen? Dat leggen we je natuurlijk graag uit. Aan de hand van 5 zekerheden vertellen we je meer over onze unieke werkwijze. 

Neem gerust contact op

Makelaar Ommen

Zekerheid 1: De beste prijs voor jouw woning

Bij iQ Makelaars hebben we net zoveel belang bij een eerlijke verkoopprijs als jij. We werken namelijk op basis van No Cure No Pay, waardoor je pas betaalt zodra de woning ook daadwerkelijk verkocht is. We rekenen geen opstart- of intrekkingskosten. Verder houden we de markt en de prijzen van vergelijkbare woningen nauw in de gaten. Zo halen we alles uit de kast voor de beste verkoopprijs van jouw woning!

Ook bij het aankopen van een huis zorgen we er bij iQ Makelaars Vechtdal voor dat je nooit teveel betaalt. Met onze kennis en ervaring op zak gaan we altijd goed voorbereid de onderhandelingen in, waardoor we ook altijd op een eerlijke prijs uit komen. Daarom kies je voor iQ Makelaars!

Lokale makelaar, landelijke slagkracht

iQ Makelaars Vechtdal is onderdeel van de landelijke organisatie iQ Makelaars. Vanuit het hoofdkantoor kunnen we daardoor gebruik maken van onder andere een eigen marketing team, IT-specialisten, designers en een juridische afdeling van hoge kwaliteit. Tegelijkertijd beschikken onze eigen makelaars over specialistische kennis van de lokale woningmarkt. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat we de koop of verkoop van jouw woning altijd vakkundig en professioneel afhandelen!

Neem vrijblijvend contact op

iQ Makelaar Ommen

Zekerheid 2: Professionele marketing voor jouw woning

iQ Makelaars Vechtdal doet er alles aan om jouw woning onder de aandacht te brengen. Dankzij onze moderne marketing wordt de woning prominent getoond via verschillende woningplatforms zoals Funda, Pararius, Jaap en LuxuryHomes. Voor het maken van deze advertenties bieden wij uiteraard ook professionele fotografie aan. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om campagnes te draaien via bijvoorbeeld Google en Facebook, en verzorgen we custom brochures en verkoopborden voor jouw huis. Zo zorgen we ervoor dat het verkoopproces van jouw woning snel en soepel verloopt!

Onze makelaarskosten

Ben je benieuwd naar de makelaarstarieven bij de verkoop of aankoop van een woning? We vertellen je graag meer over het gehele kostenplaatje op basis van jouw persoonlijke situatie. Neem geheel vrijblijvend contact op met onze makelaars voor meer informatie of een gratis waardebepaling.  

Contact met onze makelaars  Gratis waardebepaling binnen 48 uur

Zekerheid 3: Altijd snel en flexibel beschikbaar

Bij iQ Makelaars Vechtdal onderscheiden we ons door het hanteren van flexibele werktijden. Onze makelaars hebben geen 9 tot 5 mentaliteit, maar zorgen er juist ook voor dat ze in de avonduren en op zaterdag klaar staan. Doordat we bezichtigingen ook buiten werktijden kunnen organiseren, geven we alle geïnteresseerden de mogelijkheid om langs te komen. Zodra er interesse is in een bezichtiging zorgen we er bovendien voor dat we dit diezelfde of de volgende dag nog kunnen regelen. Zo doen we er alles aan om jouw woning snel te verkopen!

Zekerheid 4: Enthousiast en gedreven team van makelaars

Het team van iQ Makelaars Vechtdal staat altijd klaar om voor jou aan de slag te gaan. Vanuit onze persoonlijke aanpak luisteren we naar jou en jouw wensen, en bieden we begeleiding tijdens het gehele aankoop- of verkooptraject. Jij staat bij ons centraal. Onze vakkundige makelaars weten precies hoe ze het beste inspelen op de markt om de gewenste resultaten te behalen. We gaan elke nieuwe uitdaging graag aan!

Zekerheid 5: 100% klanttevredenheid

We vinden het ontzettend belangrijk dat jij je thuis voelt bij iQ Makelaars Vechtdal. In tegenstelling tot veel klassieke makelaarskantoren geven we jou ook graag de mogelijkheid om je eigen wensen en ideeën in te brengen, en bovendien zorgen we ervoor dat we altijd flexibel beschikbaar zijn. Deze persoonlijke aanpak combineren we met traditionele kwaliteit en deskundigheid in makelaardij. Al onze makelaars gaan graag nét dat stapje extra om jou een positieve ervaring met de aankoop of verkoop van jouw huis te bieden!

Benieuwd naar de waarde van jouw woning?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool