Uw huis verkopen met marketing

Online zetten van de woning: Funda, Jaap, Huislijn etc.

iQ Makelaars heeft aansluitingen met alle grote woningwebsites zodat uw woning prominent getoond wordt aan potentiële kopers. Ook presenteert iQ Makelaars Vechtdal uw woning als het een vakantiehuis betreft op www.recrahome.nl

Luxe woningen presenteren wij ook op www.luxuryhomes.nl. Hier tonen we de woning prominent aan de juiste doelgroep: mensen die op zoek zijn naar een exclusief huis. Wij brengen al het aanbod in het topsegment bij elkaar op 1 plek.

Neem gerust contact op

Marketing huis

Verder doen wij aan marketing via de volgende kanalen:

  • Google
  • Social Media
  • Brochures (hardcopy en digitaal)

Verkoopmakelaar Ommen

Extra online marketing voor uw woning

Een huis verkopen bestaat uit het creëren van kansen. Funda zorgt voor ca. 70% van alle exposure van uw woning,
hier kunnen we niet omheen. Maar bij iQ Makelaars wordt alles uit de kast gehaald om nog meer kijkers en kansen op verkoop te creëren. Speciaal voor uw woning wordt een Google campagne ingericht waarin wij ons richten op de sterke punten van uw woning.

We merken dat juist de mensen die in eerste instantie niet naar een woning zoeken en deze toch eens gaan bezichtigen, een grotere kans bieden om vervolgens tot verkoop over te gaan. En dan ook nog voor een hogere prijs dan men eigenlijk van plan was.

Neem gerust contact op

Wat is uw woning waard?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Zelf een rol hebben bij een Facebookcampagne voor uw huis.

Voor Facebook hebben wij een stap-voor-stap handleiding waarin u zelf actief uw woning kunt promoten zodat deze gedeeld wordt in uw timeline. Daarnaast adverteren wij separaat op Facebook om uw woning onder de aandacht te brengen. Omdat uw woning hierdoor veel geliked wordt, krijgt deze meer aandacht online bij de juiste doelgroep. Meer aandacht bij de juiste doelgroep stimuleert het verkoopproces van een huis. 

Bekijk het verkoopproces

Online marketing voor uw huis

Speciaal voor Engelse zoekers hebben wij een landelijk platform, Expat Homes Holland, waarop wij uw woning presenteren aan expats. Expats zijn een groeiende doelgroep van kapitaalkrachtige woningzoekers die vaak eerst een woning huren en als duidelijk is dat ze in Nederland blijven een woning kopen, uw woning mogelijk!

Neem gerust contact op