Hoe verkoop ik mijn huis?

Stylingadvies voor de verkoop van uw woning

De juiste presentatie is essentieel voor de beste opbrengstwaarde van uw woning. De eerste indruk is het allerbelangrijkste. Wist u dat er niet meer dan twee seconden nodig zijn om een indruk te vormen en dat we dat beeld vaak niet meer bijstellen? Dat geldt niet alleen bij contact tussen mensen maar ook bij een huis verkopen. U krijgt als verkoper maar een keer de kans om een eerste indruk met uw woning te maken. Daarom krijgt u hierin professioneel advies. Corine Stelpstra van C-Studio uit Ommen is hierin de vaste partner van iQ Makelaars Vechtdal.

Het advies bestaat uit het rangschikken van uw meubels, opbergen van kleine of persoonlijke spullen, Maar kan ook zijn het sauzen van wat muren, het witten van voegwerk of het vervangen van een lekkende kraan. Stylist Corine is hierin adviserend, u bepaalt natuurlijk zelf hoe ver u daarin wilt gaan. Het verkoop technisch interieuradvies over uw woning krijgt u voordat de fotografie ingepland wordt. 

Neem gerust contact met ons op

Hoe verkoop ik mijn huis

Hoe verkoop ik mijn huis sneller

Professionele fotografie voor uw huis

Voor de binnenfoto’s en nog meer voor de buitenfoto’s is het belangrijk dat het een overwegend zonnige dag is. iQ Makelaars zorgt dat we flexibel zijn in de timing zodat we waar nodig de fotografie één of meerdere dagen kunnen uitstellen. Voor een grondgebonden woning maken wij hoogtefoto’s om uw woning op de juiste manier op te laten vallen. Wanneer een dronevideo toegevoegde waarde heeft kunnen wij hier een externe partij voor inschakelen waar wij landelijke afspraken mee hebben zodat dit tegen de laagst mogelijke kosten uitgevoerd kan worden. Profesionele fotografie stimuleert de verkoop van uw woning

Neem gerust contact op

De prijsstelling voor het verkopen van de woning

Afhankelijk van de waardebepaling bepalen wij samen met u voor welke prijs wij uw woning in de markt gaan presenteren. De reguliere “vraagprijs” wordt het meest gehanteerd en er zijn ook makelaars die alleen maar een “bieden-vanafprijs” gebruiken. Wij bekijken samen met u welke prijsstelling zich het beste leent voor uw woning.

We merken dat de prijscategorieen per € 25.000 zoals die op bijvoorbeeld Funda gehanteerd worden in grote mate bepalend zijn voor de hoeveelheid “online exposure” die uw woning krijgt. De juiste prijsstelling biedt meer kans op een op een uitschieter naar boven. Wij kunnen met de waardebepaling een goede inschatting van de waarde van uw woning maken, maar wij concentreren ons op de kandidaat-koper voor wie uw woning de nieuwe droomwoning is en bieden de ruimte voor een bod dat hoger is dan de reguliere waarde.

Neem gerust contact op

 

Makelaar Ommen

Open huis inplannen

Speciaal voor uw woning organiseert iQ Makelaars Vechtdal een open huis op de tweede zaterdag nadat we live zijn gegaan. Dit zorgt ervoor dat alle geïnteresseerden kans krijgen om uw woning te bezichtigen. Het doel van het open huis is daarnaast dat kandidaat-kopers zien dat meer mensen interesse in uw woning hebben. De mens is een kuddedier, een gewilde woning levert meer op en wordt sneller verkocht.

Met de juiste prijsstelling is er een goede mogelijkheid dat uw woning vóór het open huis verkocht wordt. Tussen de eerste kijkers zit vaak een koper; bij een bod gebruik we het naderende open huis om het budget van een bieder op te rekken zodat u de beste prijs van het moment krijgt voor uw woning!

Neem gerust contact op

Weten wat uw woning waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan