iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.6 10

Hoe verkoop ik mijn huis?

Stylingadvies voor de verkoop van uw woning

Om ervoor te zorgen dat woningzoekers meteen enthousiast raken van jouw woning, is de juiste presentatie essentieel. De eerste indruk is binnen twee seconden gevormd, en dit beeld stellen we vaak ook niet meer bij. Wanneer er foto's worden gemaakt voor het verkopen van jouw huis, is het dus ook ontzettend belangrijk dat de woning goed overkomt. Speciaal daarvoor heeft iQ Makelaars Vechtdal de hulp ingeschakeld van Corine Stelpstra, eigenaresse van C-Studio in Ommen. Met haar interieuradvies gaat het verkopen van jouw huis in het Vechtdal nóg sneller!

Bij interieuradvies kun je denken aan het rangschikken van de meubels, het opruimen van de woning of het opbergen persoonlijke spullen. Daarnaast kan ook het sauzen van wat muren, het witten van voegwerk of het vervangen van een lekkende kraan soms nét het verschil maken. Corine zal hierin uiteraard altijd adviserend zijn, het is uiteindelijk aan jou om te bepalen in hoeverre je dit toepast. Het verkooptechnisch interieuradvies van de woning regelen wij altijd voordat de fotografie ingepland wordt. iQ Makelaars helpt je in alle aspecten van het verkopen van een huis in Vechtdal!

Neem gerust contact met ons op

Hoe verkoop ik mijn huis

Hoe verkoop ik mijn huis sneller

Professionele fotografie voor de woning

Uiteraard biedt iQ Makelaars professionele fotografie van jouw huis. We zorgen ervoor dat we dit flexibel kunnen inplannen, zodat de fotografie op een zonnig moment gedaan wordt. Om ervoor te zorgen dat jouw woning echt opvalt, kunnen we bij grondgebonden woningen ook hoogtefoto's maken. Bovendien hebben wij landelijke afspraken met een externe partij voor het maken van een dronevideo, mocht dit van toegevoegde waarde zijn. Met professionele fotografie en styling van de woning stimuleren we bij iQ Makelaars Vechtdal snelle verkoop van jouw woning.

Neem gerust contact op

De prijsstelling voor het verkopen van de woning

Op basis van onze waardebepaling bepalen we samen voor welke prijs wij jouw woning op de markt gaan brengen. Hierbij kunnen we kiezen voor een reguliere vraagprijs, maar ook voor een bieden-vanafprijs. In overleg met jou kijken we welke prijsstelling het meest ideaal is voor jouw woning.

Bij iQ Makelaars hebben we gemerkt dat de online aandacht die een woning krijgt sterk afhankelijk is van de prijscategorie waarin hij valt. Zo worden op Funda bijvoorbeeld categorieën per €25.000 gehanteerd. Door tactisch de juiste prijs te bepalen, vergroten we de kansen op een bod boven de vraagprijs. Hiervoor is het niet alleen belangrijk om kennis van de markt te hebben, maar ook om een beeld te vormen van de kandidaat-koper. iQ Makelaars doet altijd uitgebreid onderzoek en kan zo ook de juiste verkoopstrategie bepalen. Als verkoopmakelaar doen we er alles aan om jouw woning te verkopen voor de meest optimale prijs!

Neem gerust contact op

 

Stappenplan huis verkopen

Open Huis en bezichtigingen

Twee weken nadat de woning door ons op de markt is gebracht, organiseert iQ Makelaars Vechtdal speciaal voor jou een Open Huis. Hiermee geven we alle potentiële kopers de kans om een kijkje te nemen in de woning. Door het bezoeken van Open Huizen en bezichtigingen raken geïnteresseerden vaak sneller overtuigd. Bovendien realiseren zij zich hierdoor dat er meer mensen zijn die interesse hebben in de woning. Dit zorgt er al gauw voor dat een woning meer oplevert, en bovendien gaat de verkoop vaak sneller. Als verkoopmakelaar weet iQ Makelaars precies hoe we ervoor zorgen dat we het budget van bieders op kunnen rekken, zodat je jouw huis kunt verkopen voor de beste prijs van het moment!

Neem gerust contact op

Benieuwd naar jouw woningwaarde?

Vraag een gratis waardebepaling aan!

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool