Makelaar Ommen

iQ Makelaars Vechtdal is zeer actief als makelaar in Ommen. Deze stad is de hoofdplaats van de gemeente Ommen en ligt aan de Overijsselse Vecht. Wilt u een woning verkopen of aankopen in de mooie stad Ommen? Dan kan iQ Makelaars Vechtdal als makelaar in Ommen u hier zeker bij helpen. Wij werken altijd op basis van No Cure No Pay en bieden een gratis waardebepaling van uw woning aan.

Ontstaan van Ommen

Ommen is ontstaan op een rivierduin bij een doorwaadbare plaats in de rivier de Vecht. Het kerkplein in de stad is hoger gelegen dan de straten ten zuiden en ten oosten van de kerk die hier staat. In 1248 kreeg Ommen stadsrechten en de stad had tot het begin van de 20e eeuw een centrumfunctie in de regio. Er waren verscheidene overheidsorganisaties in de stad, zoals het kantongerecht en het belastingkantoor. Ommen is een mooie stad met veel monumentale gebouwen, een gewilde plek om te wonen en voor een makelaar om te werken.

Neem gerust contact op

Makelaar Ommen

Waarom iQ Makelaars Vechtdal?

  • Gratis vrijblijvende waardebepaling
  • Altijd ‘No Cure No Pay’ garantie
  • Vertrouwde makelaar met lokale expertise
  • Inzet van de nieuwste marketingtechnieken
  • Stylingadvies en professionele fotografie
  • Bereikbaarheid en werkzaam op zaterdag

Huis verkopen Ommen

Woning verkopen met een makelaar uit Ommen

Wilt u een woning verkopen in Ommen? Of bent u juist op zoek naar een woning? Schakel dan iQ Makelaars Vechtdal in, uw makelaar in Ommen en omstreken. Wij zijn een moderne makelaar, die alles uit de kast haalt om uw woning te verkopen. Zo werken wij ook op zaterdag en indien nodig buiten kantooruren om alle kansen op bezichtigingen mee te pakken. Wij hebben de focus op online marketing en brengen uw woning actief onder de aandacht van mogelijke kopers in Ommen.

Start met de verkoop van uw woning

Wilt u een woning verkopen of aankopen in Ommen?

Dan heeft u de beste makelaar voor de klus gevonden. iQ Makelaars Vechtdal biedt u een vrijblijvende waardebepaling aan binnen 48 uur. Neem snel contact met ons op voor meer informatie.