iQ Makelaars Vechtdal

Uw woning verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden; daar gaat het om bij iQ Makelaars Vechtdal. Makelaar Johan Maasse is enthousiast en gedreven en doet er alles aan om uw woning tegen de beste prijs te verkopen. In de huidige markt lijkt het soms makkelijk om een woning te verkopen, maar de kunst is tegenwoordig om zoveel mogelijk gegadigden tegelijkertijd te krijgen zodat u op een hogere opbrengst uitkomt dan u eigenlijk kon verwachten.

Als zelfstandig ondernemer en VBO makelaar was de keuze om mijn kantoor aan te sluiten bij iQ Makelaars snel gemaakt. Een ervaren vooruitstrevende organisatie met een groot landelijk netwerk dat voorop loopt in ontwikkelingen en inspeelt op de continu veranderende woningmarkt.

Daarnaast kan ik door de aansluiting gebruik maken van ondersteuning op elk niveau van andere makelaars, vastgoedadvocaten en marketing. De support vanuit het hoofdkantoor zorgt er voor dat ik mij volledig kan richten op persoonlijke service naar de klant.

VBO makelaar ommen makelaar ommen

Uitgebreid marketingpakket voor uw huis

iQ Makelaars Vechtdal haalt alles uit de kast om zoveel mogelijk kijkers en dus kansen op de verkoop van uw woning te creëren. Dit vindt u onder andere terug in het uitgebreide marketingpakket. Wij plaatsen niet alleen uw woning op Funda en alle andere grote woning websites zoals Jaap, Huislijn etc, maar naast deze plaatsing richten wij speciaal voor uw woning een Google campagne én een Facebook campagne in waarin wij focussen op de sterke punten van uw woning.

Wij zijn flexibel beschikbaar voor bezichtigingen van uw woning, bij tweeverdieners is dit vaak na werktijd; op zaterdag en na vijven bezichtigingen begeleiden is voor ons heel normaal.

We maken voor elke woning een verkoopplanning en naast onbeperkte individuele bezichtigingen organiseren wij open huizen voor uw woning, zonder extra kosten voor u! Kijkers moeten nou eenmaal uw huis ervaren om het op waarde te schatten. Ervaring leert ons dat een laagdrempelig open huis zorgt voor kijkers die anders NIET geweest waren.
Om de reclamedragers die wij inzetten in en rondom uw woning kan niemand heen; u moet niet raar staan te kijken dat er een beachvlag bij en richtingwijzers naar uw woning geplaatst worden. Dit is niet verplicht, het moet bij u passen, maar wij halen nou eenmaal graag alles uit de kast om uw woning te verkopen. Ook offline marketing is belangrijk om een kijker te vinden die koper wordt!

Gratis waardebepaling huis

Overweegt u uw woning te verkopen? Een waardebepaling is altijd vrijblijvend en gratis, Wij werken op basis van NO CURE NO PAY: u betaalt dus nooit intrekkingskosten. Wij werken met professionele fotografen, die zorgen dat uw woning perfect gepresenteerd wordt. Op voorhand krijgt u van ons stylingadvies. En wanneer een dronevideo toegevoegde waarde heeft, zorgen wij hier ook voor. Hiervoor werken wij samen met een lokale partij, visionair.nu; hiermee hebben wij goede en flexibele afspraken gemaakt.
Afhankelijk van de waardebepaling bepalen wij samen met u voor welke prijs wij uw woning in de markt gaan presenteren. De reguliere `vraagprijs` wordt het meest gehanteerd en soms kan het raadzaam zijn om een `bieden- vanaf prijs` te hanteren. Wij bekijken samen met u welke prijsstelling het meeste animo en de grootste kans op een uitschieter naar boven geeft en uiteraard beslist u zelf hierin.

Huurwoning ter overbrugging

Uw woning snel verkocht, maar nog geen nieuwe woning? Wij werken samen met de landelijke verhuurmakelaar 123Wonen. Dit zorgt er voor dat u voorrang krijgt op het mooiste aanbod van huurwoningen.

Wij bieden u de nazorg voor uw huis indien nodig

Als zaken goed geregeld zijn beperken we de kans tot een minimum, toch bestaat er de kans op discussie achteraf. Mocht dit onverhoopt voorkomen, dan staat onze juridische afdeling u met raad en daad terzijde.

Wij gaan voor 100% tevreden klanten en daar hoort u ook bij, wat er ook voor nodig is. Zonder extra kosten voor u, dus 100% service!

Neem contact met ons op