iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.6 10

iQ Makelaars Vechtdal

Makelaar Mark Ebbinge verwelkomt je graag bij iQ Makelaars Vechtdal! Het kopen of verkopen van een huis is een grote stap, en daarom is goede begeleiding hierbij ontzettend belangrijk. Bij iQ Makelaars nemen we altijd de tijd voor jou, en doen we er alles aan om het beste resultaat te behalen. Wij werken met een persoonlijke en flexibele werkwijze, en hebben veel kennis van de lokale woningmarkt.

Mark vindt het belangrijk om zich echt in het verhaal achter de koop of verkoop te verdiepen, en daarom zet hij ook alle nodige elementen in die passen bij jouw specifieke situatie. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een specifieke verkoopstrategie en verkoopplanning, de nieuwste marketing technieken en een extra groot bereik binnen het landelijke iQ Makelaars netwerk.

Neem gerust contact op

Over iQ Makelaars Vechtdal

Over iQ Makelaars

iQ Makelaars Vechtdal is onderdeel van het landelijke merk iQ Makelaars. In 2018 werd iQ Makelaars opgericht door Thomas Voskamp en Norbert Wegter, eigenaren van franchise verhuurmakelaar 123Wonen. De kennis en ervaring die zij binnen de verhuurmakelaardij hadden opgedaan, werden nu binnen de verkoopmakelaardij doorgezet! iQ Makelaars is een nuchter en hardwerkend makelaarskantoor met lokale franchisevestigingen, waaronder de vestiging Vechtdal. Met inmiddels 20 collega’s op het hoofdkantoor in Almelo en lokale vestigingen door heel Nederland is iQ Makelaars niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Een huis kopen of verkopen blijft een hele bijzondere gebeurtenis. Wij zorgen ervoor dat iedere koper of verkoper van een nieuwe woning op de best mogelijke manier ondersteund kan worden bij de aankoop of verkoop van zijn of haar woning. Bij iQ Makelaars maken we het verschil met onze landelijke slagkracht, onze uitgebreide online marketingstrategie én onze No Cure No Pay werkwijze.

Meer over onze werkwijze

 

iQ Makelaars landelijk

De zekerheden van iQ Makelaars Vechtdal:

  • Gratis en vrijblijvende waardebepaling
  • Altijd een No Cure No Pay werkwijze
  • Beschikbaar op zaterdag en in de avonduren
  • Enthousiast en deskundig makelaarsteam
  • Specialisatie in online marketing

Makelaar Vechtdal

Gratis waardebepaling huis

Wanneer je overweegt om jouw woning te verkopen, is de waarde natuurlijk een van de eerste dingen die je wilt weten. Daarom biedt iQ Makelaars Vechtdal je een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Wij komen langs om kennis te maken, en de gegevens van de woning vast te leggen. Daarna doen wij op basis hiervan verder onderzoek, en komen uiteindelijk binnen 48 uur tot een accurate waardebepaling van de woning. Dankzij onze No Cure No Pay werkwijze betaal je geen opstart- of intrekkingskosten, waardoor wij ook gebaat zijn bij eerlijk advies en een reële vraagprijs.

Vraag een gratis waardebepaling aan

Marketing voor jouw woning

iQ Makelaars Vechtdal zorgt voor uitgebreide marketing van jouw woning. Wij zorgen ervoor dat jouw woning perfect overkomt op beeld door middel van professionele fotografie, en bovendien geven we je op voorhand stylingadvies. We richten een aansprekende woningadvertentie in, en promoten deze via verschillende woningwebsites zoals Funda, Pararius en Luxuryhomes. Maar ook via Google Ads en sociale media kunnen we campagnes draaien om nog meer aandacht voor jouw woning te genereren. Om alle kansen op verkoop mee te pakken, organiseren wij gratis bezichtigingen voor geïnteresseerden, ook in de avonduren en op zaterdag. Daarom kies je voor iQ Makelaars Vechtdal als jouw verkoopmakelaar!

 

Onze makelaarstarieven

Ben je benieuwd naar onze makelaarstarieven en het kostenplaatje bij de verkoop of aankoop van jouw huis? Neem dan  geheel vrijblijvend contact met ons op óf vraag direct een gratis waardebepaling aan.

Contact met onze makelaars  Gratis waardebepaling binnen 48 uur