Makelaar Lemele

Uw huis verkopen in Lemele? iQ Makelaars Vechtdal kent de lokale woningmarkt als geen ander! wij zijn uw makelaar in Lemele. Lemele is een dorp in de gemeente Ommen en heeft veel te bieden. Het ligt aan de voet van de Lemelerberg. De naam Lemele is afgeleid van het leem dat vroeger in en om de Lemelerberg werd gevonden. Uw huis verkopen in Lemele doet u snel samen met iQ Makelaars Vechtdal!

Neem gerust contact op

Makelaar Lemele

Huis verkopen Lemele

Een huis verkopen in Lemele is iets waarbij u hulp van een expert nodig heeft: onze makelaars hebben jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale woningmarkt. iQ Makelaars Vechtdal werkt op basis van No Cure No Pay! Daarom zijn wij altijd gebaat bij een realistische vraagprijs en doen we er alles aan om uw woning voor een zo goed mogelijke prijs te verkopen.

Diverse koopwoningen

In Lemele bestaat een groot animo voor huur- en koopwoningen om zowel jong als oud in het dorp te behouden. Uw makelaar Lemele helpt u ook met het vinden van een woning: aankoopmakelaar Lemele. Wilt u wonen in Lemele en zoekt u daar hulp bij? Zoek dan niet verder naar uw makelaar van Lemele. iQ Makelaars Vechtdal werkt altijd op basis van No Cure No Pay: neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Neem gerust contact op

Makelaar Lemele

Waarom iQ Makelaars Vechtdal?

  • Gratis vrijblijvende waardebepaling
  • Altijd ‘No Cure No Pay’ garantie
  • Vertrouwde makelaar met lokale expertise
  • Inzet van de nieuwste marketingtechnieken
  • Stylingadvies en professionele fotografie
  • Bereikbaarheid en werkzaam op zaterdag

Wilt u contact met ons opnemen? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!