iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.6 10

iQ Makelaar worden

Ook jij kunt je aansluiten bij iQ Makelaars! Dankzij onze unieke franchiseformule bieden wij ondernemers de kans om hun eigen makelaarskantoor te beginnen. iQ Makelaars onderscheidt zichzelf door de servicegerichte en flexibele werkwijze, waarmee we het aankoop- of verkoopproces snel en veilig laten verlopen. Ga de uitdaging aan en neem deel aan het succes van iQ Makelaars! 

Als iQ Makelaar kun je ondernemen op je eigen manier, en toch de voordelen genieten van een landelijk netwerk en naamsbekendheid. Vanuit het hoodkantoor ontvang je alle coaching en ondersteuning die je nodig hebt, en bovendien genereren wij leads voor jouw lokale kantoor dankzij onze landelijke slagkracht. Zo kun jij vanaf dag één een vliegende start maken!

  • Voordelen van landelijke slagkracht
  • Samenwerking via franchise
  • Ondersteuning en coaching

Download hier meer informatie

Makelaar worden

Alle voordelen van iQ Makelaars op een rij

  • Starten tijdens je opleiding dankzij coaching en ondersteuning
  • Jarenlange ervaring in begeleiding, sales en makelaardij
  • Genereren van leads vanuit het hoofdkantoor
  • Uitgebreide marketing voor elke woning
  • Landelijke slagkracht van het merk iQ Makelaars

Historie en kernwaarden iQ Makelaars 

iQ Makelaars is ontstaan in 2018, vanuit de verhuurmakelaardij (123Wonen).De kennis en ervaring die daar is opgedaan zetten we nu ook in bij het kopen en verkopen van huizen. Met onze snelle service, specialisatie in online marketing en beschikbaarheid op zaterdag en in de avonduren onderscheiden we ons van de concurrentie.

Ook wanneer je nog geen makelaarspapieren hebt kun je bij ons starten als partner. Gedrevenheid en ambitie zijn uiteindelijk minstens net zo belangrijk. Vanuit het hoofdkantoor bieden wij je coaching en begeleiding, en bovendien staat er marketing en IT-afdeling voor je klaar. Via marketing en plaatsing op woningplatforms zoals Funda zorgen we ervoor dat elk huis door genoeg potentiële kopers gevonden wordt.

iQ Makelaars vindt dat je als makelaar pas wat mag verdienen als je je werk goed gedaan hebt. Daarom werken wij op basis van No Cure No Pay. Opdrachtgevers betalen bij ons nooit intrekkingskosten.

Meer informatie over ons

Makelaar worden zonder diploma

Vastgoedpro óf VBO Makelaar, bewust géén NVM

De kantoren van iQ Makelaars zijn aangesloten bij beroepsorganisatie Vastgoedpro of brancheorganisatie VBO Makelaars. Zo hebben wij een directe koppeling met Funda en kunnen alle woningen prominent gepresenteerd worden! Vanuit deze organisaties krijgen we voldoende vrijheid om makelaardij op een moderne manier in te vullen.

Wil jij iQ Makelaar worden?

Ben je enthousiast geworden, of wil je graag meer informatie? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar info@iqmakelaars.nl, of neem een kijkje op onderstaande website. Inmiddels zijn al onze franchisenemers erin geslaagd een succesvol makelaarskantoor op te bouwen. Samen kunnen we nóg succesvoller zijn!

www.iqmakelaarworden.nl