Kosten makelaar Vechtdal

De kosten van een makelaar Vechtdal zijn altijd afhankelijk van welke makelaar u kiest. Wilt u uw huis verkopen en bent u benieuwd naar wat voor kosten hier allemaal bij komen kijken? iQ Makelaars is een moderne makelaar die alle stappen van het verkoopproces begeleidt. Wij geven u graag een indicatie van de kosten voor een makelaar waarmee u te maken kan krijgen.

Neem gerust contact op

Kosten makelaar Ommen

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Vechtdal?

  • Ook beschikbaar op zaterdag en in de avonduren; wanneer het u uitkomt.  
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio.

Overzicht makelaarskosten

De kosten makelaar Vechtdal worden ook wel courtage genoemd. De gemiddelde courtage ligt meestal tussen de 1 en 2 procent van de verkoopprijs van de woning. Uw makelaar stelt de waarde van uw huis vast en ook een vraagprijsadvies. Hij zorgt voor de presentatie van uw woning en regelt bezichtigingen, onderhandelingen en juridische aspecten. De kosten van een makelaar zijn het zeker waard; u geniet de ervaring en kennis van een professional.

Neem contact op voor meer informatie

Verschillen in tarieven in de kosten van makelaars

De tarieven van makelaars zijn vrij en er zijn grote verschillen. U kunt kiezen voor een traditionele of een internetmakelaar. De kosten voor een makelaar Vechtdal verdienen zich echter altijd terug. iQ Makelaars Vechtdal is een traditionele makelaar, modern maar wel met ouderwetse kwaliteit. Wij regelen alles voor u. Bij een internetmakelaar doet u meer zelf, en mist u ook de expertise van een ervaren makelaar. iQ Makelaars werkt altijd op basis van No Cure No Pay, zeer gunstig dus! 

Neem gerust contact op

Onze makelaarstarieven

Meer weten over onze makelaarstarieven en het kostenplaatje voor de verkoop of aankoop van uw woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op óf vraag direct een gratis waardebepaling aan.

Contact met onze makelaars  Gratis waardebepaling binnen 48 uur

Wilt u weten welke kosten makelaar Vechtdal u kwijt bent?

iQ Makelaars Vechtdal werkt altijd op basis van No Cure No Pay en geeft u een gratis waardebepaling. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op!