iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.6 10

Huis verkopen Ommen

Wil jij je huis verkopen in Ommen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Geen zorgen: iQ Makelaars Vechtdal is hier om je te helpen. Als verkoopmakelaar zijn wij gespecialiseerd in de lokale woningmarkt van Ommen en omgeving. Wij weten precies wat jouw woning nodig heeft om snel verkocht te worden. Bovendien werken wij op basis van No Cure No Pay, waardoor je nooit teveel betaalt!

Verkoopmakelaar met focus op online marketing

Jouw huis verkopen in Ommen gaat het snelst via goede marketing voor de woning. Daarom werkt iQ Makelaars Vechtdal volgens een uitgebreide marketingstrategie, met een focus op online marketing. Om jouw huis snel te verkopen zorgen wij voor een prominente plaatsing via grote woningwebsites, en ook kunnen we marketingcampagnes draaien via Google en sociale media. Bovendien zijn wij als verkoopmakelaar altijd flexibel beschikbaar, bijvoorbeeld voor het plannen van bezichtigingen. Hierdoor vergroten we de kansen op succesvolle verkoop van jouw woning. Een huis verkoop je samen met iQ Makelaars Vechtdal!

Neem gerust contact op

 

Huis verkopen Ommen

 

Verkoopmakelaar ommen

Huis verkopen Ommen: onze werkwijze

Bij iQ Makelaars Vechtdal doen we er alles aan om jouw huis voor de beste prijs te verkopen. Belangrijk onderdeel van onze werkwijze is de No Cure No Pay methode. Wij rekenen geen opstart- of intrekkingskosten, waardoor we als verkoopmakelaar ook gebaat zijn bij eerlijk advies en de beste vraagprijs! Bovendien beginnen wij pas aan een opdracht wanneer wij er vertrouwen in hebben dat wij de woning ook daadwerkelijk gaan verkopen.

Wij zijn aangesloten bij de organisatie VBO Makelaars. iQ Makelaars Vechtdal heeft hierdoor een directe verbinding met Funda, waardoor wij jouw woning vooraan kunnen tonen tijdens de verkoop van je huis. Daarnaast maakt iQ Makelaars Vechtdal deelt uit van de landelijke organisatie iQ Makelaars, waardoor wij optimaal kunnen profiteren van de landelijkse slagkracht en connecties. Zo zorgen we voor een snelle verkoop van jouw huis in Ommen en omgeving! 

Neem gerust contact op

Weten wat jouw huis waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan 

Wil jij jouw huis verkopen in Ommen?

iQ Makelaars Vechtdal treedt graag op als jouw verkoopmakelaar! Vraag een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan, en ontvang deze binnen 48 uur. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool