Huis verkopen Ommen

Wilt u uw huis verkopen in Ommen? Kies dan voor iQ Makelaars Vechtdal als uw makelaar: de specialist in Ommen en omgeving. Wij werken altijd op basis van No Cure No Pay en bieden een gratis waardebepaling van uw woning aan.

Makelaar Ommen met focus op online marketing

Uw huis verkopen in Ommen begint met de juiste marketing voor uw woning. iQ Makelaars Vechtdal is een moderne makelaar die de focus legt op online marketing. Wij hebben aansluitingen met alle grote woningwebsites en tonen uw woning prominent aan potentiele kopers. We merken dat juist de mensen die in eerste instantie niet naar een woning zoeken en deze toch eens gaan bezichtigen, een grotere kans bieden om vervolgens tot verkoop over te gaan. Juist daarom zorgen wij voor een volledige aanwezigheid online, ook met een Facebook campagne. Uw huis verkopen in Ommen begint met iQ Makelaars Vechtdal!

Neem gerust contact op

Huis verkopen Ommen

Huis verkopen Ommen

Huis verkopen Ommen: onze werkwijze

iQ Makelaars begint pas aan een verkoopopdracht wanneer wij er vertrouwen in hebben dat wij uw woning daadwerkelijk gaan verkopen. Daarom krijgt u altijd een eerlijk advies van ons; we zijn gebaat bij een realistische vraagprijs. De kantoren van iQ Makelaars zijn aangesloten bij bij brancheorganisatie VBO makelaars of beroepsorganisatie Vastgoedpro. We hebben een directe koppeling met Funda, waardoor we uw woning prominent kunnen presenteren. Uw huis verkopen Ommen vraagt om snel handelen. Daarom bezichtigen wij ook op zaterdagen en in de avonduren. Elke kans op verkoop wordt meegepakt!

Neem gerust contact op

Weten wat uw huis waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan 

Bent u geïnteresseerd in uw huis verkopen in Ommen?

Wij kunnen u hierbij helpen. Vraag bij iQ Makelaars Vechtdal een gratis waardebepaling aan, deze ontvangt u al binnen 48 uur! Neem snel contact met ons op voor meer informatie.