iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.6 10

Marketing voor jouw woning

Een uitgebreid marketingplan door iQ Makelaars Vechtdal

iQ Makelaars Vechtdal is een moderne makelaar die de kracht van online marketing door en door kent. Daarom werken we bij het verkopen van een huis altijd volgens een uitgebreide marketingstrategie. Via verschillende grote woningwebsites, zoals Funda, Pararius, Jaap en Luxuryhomes tonen wij jouw woning prominent aan potentiële kopers. Wanneer het een vakantiehuis betreft, presenteert iQ Makelaars Vechtdal de woning op www.recrahome.nl. Ook kunnen wij onze online marketing verder uitbreiden met campagnes via Google en sociale media.

Daarnaast benutten we ook offline alle mogelijke kansen op verkoop. Speciaal voor jouw woning ontwerpen we unieke verkoopbrochures, en bovendien organiseren we bezichtigingen en een Open Huis!

Neem gerust contact op

 

Marketing huis

Marketing voor jouw woning via de volgende kanalen:

  • Woningplatforms, zoals Funda, Pararius, Huislijn en Luxuryhomes
  • Campagnes via Google en sociale media
  • Brochures (hardcopy en digitaal)

Facebookcampagne voor jouw huis

In de Facebook-marketing voor jouw huis kun jij ook zelf een rol spelen! iQ Makelaars Vechtdal heeft een stap-voor-stap handleiding waarmee je zelf actief de woning kunt promoten en delen via jouw timeline. Uiteraard adverteren wij daarnaast ook zelf via Facebook en andere platforms om genoeg aandacht voor jouw woning te genereren. Door aan marketing te doen via verschillende kanalen krijgt jouw woning nog meer online aandacht van de juiste doelgroep. Meer aandacht bij de juiste doelgroep stimuleert het verkoopproces van een huis. 

Bekijk het verkoopproces

Extra online marketing: Expats

iQ Makelaars heeft een landelijk online platform speciaal voor marketing richting internationale woningzoekers: Expat Homes Holland. Hierop kunnen we jouw woning verder onder de aandacht brengen van expats. Expats zijn mensen uit het buitenland die naar Nederland verhuizen voor werk. Expats zijn een steeds grotere doelgroep op de Nederlandse woningmarkt, en bovendien zijn ze vaak kapitaalkrachtig. Na enige tijd huren gaan zij dan ook regelmatig over op het kopen van een woning in Nederland. Dit zou wellicht ook jouw woning kunnen zijn!

Neem gerust contact op

Wat is jouw woning waard?

Vraag een gratis waardebepaling aan

 

Huis verkopen vechtdal

Verkoop van jouw woning: kansen creëren

Een huis verkopen bestaat uit het creëren van kansen. Funda zorgt voor ongeveer 70% van alle exposure van de woning, en daarom is dit platform natuurlijk essentieel in de marketing voor jouw huis.

Maar snelle verkoop gebeurt niet door online marketing alleen. Zodra potentiële kopers online enthousiast zijn geraakt, is het van groot belang dat deze positieve indruk ook in het echt wordt ervaren. Daarom organiseren we bij iQ Makelaars Vechtdal een Open Huis en bezichtigingen voor jouw woning. Wij hebben vaak gemerkt dat mensen die de woning ook bezichtigd hebben sneller een bod uitbrengen, en bovendien zijn zij vaak bereid meer te betalen. Door het organiseren van bezichtigingen zorgt iQ Makelaars Vechtdal ervoor dat we de kansen op succesvolle verkoop aanzienlijk vergroten!

Meer informatie over onze werkwijze vind je hier.

Neem gerust contact op