130 nieuwbouwwoningen in Gramsbergen

Terug

De woningmarkt in Gramsbergen krijgt een flinke boost dankzij het plan voor de bouw van 130 woningen. Tot 2024 worden de eerste 67 huizen gerealiseerd. De nieuwbouwwoningen komen in het woongebied Garstlanden, aan de zuidoostkant van Gramsbergen. In de afgelopen jaren zijn hier al vele woningen gebouwd. Uit onderzoek blijkt dat er veel vraag is naar starterswoningen, seniorenwoningen, huurappartementen en vrijstaande woningen in Gramsbergen. 

Het plan voor de nieuwbouw voldoet zeker aan de wensen van de bevolking, er worden diverse typen huizen gebouwd. Het gebied waar de woningen naar verwachting zullen komen strekt zich uit ten zuiden van de Hoge Esch en de Oostermaatsteeg en ten noorden van de Garslanden ||| en Het Spijk. Er is een schets gemaakt voor circa 20 vrijstaande, 28 twee-onder-een-kapwoningen, 17 rijwoningen en appartementen voor starters. Ook is er plek voor een groot appartementencomplex.

Bron: De Stentor

Publicatiedatum 18/07/2019

Wat is jouw huis waard?

iQ Makelaars Leadtool

Contact

De Voormars 6A
7731DD Ommen

0529 - 760 777

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

vechtdal@iqmakelaars.nl