iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.6 10

Landelijk wonen in de Vlierlanden

1 min. lezen

Terug

De Vlierlanden is een prachtige woonwijk ten oosten van Ommen. Een nieuwe woonwijk dat zich ontwikkeld in een gebied waar het buitenleven centraal staat. Met uitzicht op groen en natuur, de afwisselende bouw en mix van jong en oud, is dit een aantrekkelijke plek om te wonen.

Er wordt een nieuw woningbouwproject in de Vlierlanden gerealiseerd, waar voornamelijk rust, ruimte en duurzaamheid bij elkaar komt. Er zijn verschillende soorten kavels beschikbaar om het huis van je dromen te verwezenlijken. Een mooie voorbeeld is De Vlierbrink, waar je de mogelijkheid krijgt om een vrijstaande of twee-onder-een-kapwoning te bouwen. En ook in Boerenerven krijg je de gelegenheid te bouwen aan jouw eigen boerderijwoning.

De Vlierbrink

De kern van de woonbuurt van de Vlierlanden is de Vlierbrink, deze kern vormt een echte dorpse en landelijke uitstraling met zowel vrijstaande woningen als twee-onder-een-kapwoningen, maar beschikt ook over rijenwoningen. Het is mogelijk om de huis van je dromen te bouwen op één van de kavels die beschikbaar zijn. In De Vlierbrink is ruimte voor verschillende typen woningen, waardoor er een afwisselend beeld ontstaat. Een woning bouwen in De Vlierbrink geeft veel vrijheid om jouw woonwens te laten vervullen. 

Boerenerven

Wat wonen in de Boerenerven zo uniek maakt is de locatie, er heerst veel rust en ruimte. Maar tegelijkertijd is het met alle gemakken voorzien en vindt je op een steenworp afstand de faciliteiten van een stad. In woonsfeer Boerenerven is het mogelijk een vrijstaande boerderijwoning of erfwoning te bouwen. De landelijke woningen in Boerenerven zijn traditionele boerderijen en schuren en vormen een idyllisch plaatje. In Boerenerven creëer jij eigen sfeervolle woonboerderij en voel je je al gauw thuis.

Bron: devlierlanden.nl
Datum: 23-11-2018

Publicatiedatum 26/11/2018

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool