iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.6 10

Nieuwbouwwijk Marslanden

minder dan 1 min..

Terug

Marslanden geeft de mogelijkheid om te wonen waar anderen op vakantie gaan!

Marslanden, een groene, kindvriendelijke nieuwbouwwijk aan de rand van Hardenberg. Met winkels, scholen en zorg om de hoek, zijn alle faciliteiten slechts op loopafstand te bereiken. Een unieke gelegenheid om te genieten van een nieuwbouwwijk direct aan de rand van Hardenberg.

Aan de oever van deze woonomgeving wordt een gunstig gelegen nieuwbouwproject gerealiseerd dat ruimte biedt voor: 32 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen.

Hardenberg wordt gezien als een populaire stad in de provincie Overijssel, dat tevens sterk groeit. Diverse monumentale panden verrijken de gemeente Hardenberg met een voortreffelijk historie.

Ongerept natuur en karakteristieke boerderijen maken Marslanden een aantrekkelijke woonomgeving. De moderne winkelcentra van Hardenberg en Dedemsvaart maken het winkelen in de omgeving erg plezierig. Maar ook met een kano de Vecht afvaren, een wandeling maken langs de historische paden of de vrolijkheid in de Klepperstad, behoort bij de gemeente Hardenberg.

De prachtige omgeving van Marslanden is met alle voorzieningen binnen handbereik, het afwisselende landschap verkennen kan per fiets of te voet.

De voordelen van nieuwbouw:

  • Financieel aantrekkelijk: u koopt vrij op naam dus geen overdrachtsbelasting en ook de makelaars- en notariskosten zijn inbegrepen
  • Door de lage hypotheekrente is kopen momenteel in veel gevallen aantrekkelijker dan huren
  • Minder eigen geld nodig omdat kosten koper niet aan de orde is
  • Alles inrichten naar eigen smaak
  • Lage energiekosten
  • Alles nieuw met volledige garantie

Bron: hardenbergwonen.nl
Datum: 23-11-2018

Publicatiedatum 26/11/2018